2015-03-20 Hemtenta

2015-03-20 @ 23:11:16


Haft hemtenta hela dagen, 12 timmar hade vi på oss. Det var svårare än vad jag förväntade mig och så skönt när den var inskickad! Vet inte om jag föredrar salstentor ändå. Jag har alltid gillat skrivuppgifter men tidsbegränsningen gjorde den tuff. Hade jag haft vin hemma hade jag firat med ett glas istället har jag firat med Netflix, smoothie och ansiktsmask. Haha, inte så pjåkigt det heller ;) 

/ Amanda
KommentarerKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

Min profilbild

Jag jobbar som timanställd på två olika museer. Där emellan leker jag med webbdesign och grafisk design. Jag brinner för digital tillgänglighet, kultur och kommunikation. Jag vill arbeta med vad vår digitala utveckling betyder för museer och deras samlingar. På denna blogg tillåter jag mig själv att blogga sporadiskt och blanda mina olika kreativa intressen. I år fyller denna blogg hela 10 år! Kontakta mig på: info.okashii[a]gmail.com www.okahii.se // AmandaRSS 2.0